Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-groningen.nl


  Mediums uit Groningen geven direct advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Carola
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-groningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Beste Carola, alles wat je zei klopte of was een bevestiging. blij dat je er bent en hoop dat je er nog lang bent. tot binnenkort lieverd. Chantalle.




Ervaring van Chantalle met medium Carola   Ervaring van Chantalle met medium Carola   Ervaring van Chantalle geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Wat was ik blij om jou even te kunnen spreken . Als ik je zo nu en dan even kan spreken ben ik al gerustgesteld . Je bent eerlijk, lief, geduldig en ook echt een mooi zuiver paragnoste.


Ik wil je daar ongelofelijk voor bedanken .

Ik raad iedereen die ergens mee zit, hulp nodig heeft, verlichting zoekt, Carola aan.




Ervaring van Monique met medium Carola   Ervaring van Monique met medium Carola   Ervaring van Monique geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Hi Carola.

Dankjewel hopelijk komt de aktie snel op alle vlakken die jij het aangegeven.

Tot snel topper

Oude man.




Ervaring van Oude man met medium Carola   Ervaring van Oude man met medium Carola   Ervaring van Oude man geplaatst op 24 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Hallo Caorla, Celisa hier.
Wat een fijn en eerlijk consult.

Ik kijk uit naar ons volgende gesprek .
aanrader.




Ervaring van Celisa met medium Carola   Ervaring van Celisa met medium Carola   Ervaring van Celisa geplaatst op 22 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Jeetje Carola, al vaak gedacht om je een getuigenis te schrijven, maar ik vind niet altijd de juiste woorden. Maar deze keer kon ik onmogelijk niet naar je sturen.
Ik heb je gisteren gebeld, en letterlijk ieder detail wat je vertelde is exact uitgekomen zoals je zei, ongelooflijk. Wat een sterke gave heb je.
Dank je wel.
Aanrader voor iedereen.
Liefs e.




Ervaring van E. met medium Carola   Ervaring van E. met medium Carola   Ervaring van E. geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Geweldig. Je sprak over persoonlijke punten. zeker moeite waard.




Ervaring van Danielle met medium Carola   Ervaring van Danielle met medium Carola   Ervaring van Danielle geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola, ik heb je meermaals gesproken, het klopte als een bus. Je bent een fijn medium om mee te praten.




Ervaring van Kato met medium Carola   Ervaring van Kato met medium Carola   Ervaring van Kato geplaatst op 6 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Dank je wel Carola. Altijd fijn om met jou te praten, je geeft mij rust en helderheid. Malika.




Ervaring van Malika met medium Carola   Ervaring van Malika met medium Carola   Ervaring van Malika geplaatst op 28 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  ik belde met Carola voor een nogal ingewikkelde vraag. Ze was heel duidelijk en ik hoop dat je mooie voorspellingen mogen uit komen. Liefs, Malou.




Ervaring van Malou met medium Carola   Ervaring van Malou met medium Carola   Ervaring van Malou geplaatst op 27 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Super bedankt lieve Carola. Jouw readingsstijl is fijn. En ik zal rust proberen te zoeken in het stuk van. Ik ga nu weer genieten van het outdoor leven.




Ervaring van Joann met medium Carola   Ervaring van Joann met medium Carola   Ervaring van Joann geplaatst op 23 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola, ik ben echt diep onder de indruk. je bent echt ongelooflijk goed . Ik ga je zeker aanbevelen bij anderen. Ik kan je niet genoeg bedanken . Dikke kus van Magriet.




Ervaring van Magriet met medium Carola   Ervaring van Magriet met medium Carola   Ervaring van Magriet geplaatst op 23 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Beste Carola, bedankt voor je hulp.
Wat bent je een geweldig medium. Een ding is al uitgekomen, je bent super.




Ervaring van Fleur met medium Carola   Ervaring van Fleur met medium Carola   Ervaring van Fleur geplaatst op 21 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola,

Ik was weggevallen voor ik je kon bedanken . Dank je wel dat je er altijd bent en je altijd de juiste dingen zegt.
Ik hou je zeker nog op de hoogte.

Liefs e.




Ervaring van E. met medium Carola   Ervaring van E. met medium Carola   Ervaring van E. geplaatst op 4 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola, ik was weggevallen voor ik je kon bedanken. Dank je wel dat je er altijd bent en je altijd de juiste dingen zegt.
Ik hou je zeker nog op de hoogte.

Liefs e.




Ervaring van E. met medium Carola   Ervaring van E. met medium Carola   Ervaring van E. geplaatst op 4 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola, ik praat al heel lang met je over een liefde wat niet is afgesloten maar waar nog wel die binding aanwezig is.
Je voorspellingen wat hij zal doen, hoe hij zich zou voelen en zelfs zou denken tov mij is allemaal uitgekomen. Super knap van je.
Je bent zo goed in zien van dingen tot in de details. Soms kan ik het nog niet plaatsten maar als het uitgekomen is dan snap ik wat je bedoelde. Dankjewel. Tot Bellens XXXX.




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola
Ik praat al heel lang met je over een liefde wat niet is afgesloten maar waar nog wel die binding aanwezig is.
Je voorspellingen wat hij zal doen, hoe hij zich zou voelen en zelfs zou denken tegenover is allemaal uitgekomen. Super knap van je. De volgende stap zal het met elkaar in alle rust uitpraten. Dat moment gaat komen wat je ook voorspeld had.
Je bent zo goed in zien van dingen tot in de details. Soms kan ik het nog niet plaatsten maar als het uitgekomen is dan snap ik wat je bedoelde.
Dankjewel.
Tot Bellens
XXXX.




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Excuus Carola verbinding werd abrupt verbroken. Ik wilde je nog snel terug bellen maar je was alweer in gesprek. Wat logisch is je bent scherp en helder. Ik probeer het nog vanavond en hoopt dat het lukt en anders wanneer het zo moet zijn. Dank je wel voor je geduld en wijsheid. Lieve groetjes, J.




Ervaring van An met medium Carola   Ervaring van An met medium Carola   Ervaring van An geplaatst op 23 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Carola,

Zo blij dat ik u gevonden heb. Belde je enkele dagen geleden en gisteren is je eerste voorspellingen, tegen al mijn verwachtingen in, al uitgekomen. Vandaag wou ik je bellen om het uit te leggen en je te bedanken en ondertussen kwam zelfs een voorspelling uit die je 5 minuten eerder had gedaan, opnieuw tegen mijn verwachting in. Wat ben jij sterk.
Zeer dankbaar dat ik je mocht bellen.
Tot snel.
Veel liefs e.




Ervaring van e met medium Carola   Ervaring van e met medium Carola   Ervaring van e geplaatst op 18 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  2x in deze week een Top reading gehad van Carola. Reading op niveau. Ik ben dankbaar dat ik je deze week heb leren kennen omdat steun vinden in dit proces lastig kan zijn. De uitwisseling resoneert volledig. Super dankbaar en voel me rustiger. Dank je wel. Lieve groetjes, J.




Ervaring van J. met medium Carola   Ervaring van J. met medium Carola   Ervaring van J. geplaatst op 5 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Hoi carola. Bedankt weer. Ik spreek je binnenkort weer. Ondanks dat je alles zo nu wel van mij en S weet. Blijft het fijn praten met jou. Toch eens wat sneller afwikkelen of iets meer budget op mn account plaatsen. Telkens vallen we weg. Zodoende ook nog even deze getuigenis.

Groet Maarten.




Ervaring van Maarten met medium Carola   Ervaring van Maarten met medium Carola   Ervaring van Maarten geplaatst op 1 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Ongelooflijk hoe jij alles aanvoelt en ziet al 5 jaar dat je me bij staat met raad en me ik mijn eigen waarde laat groeien. Ik sta niet er niet stom van dat je lijn roodgloeiend staat, je bent top. Wees trots op wat je doet want ben er zeker van dat je voor veel mensen veel betekent in hun leven. Dank je wel voor je luisterend oor en tot binnenkort. Xx.




Ervaring van Madam met medium Carola   Ervaring van Madam met medium Carola   Ervaring van Madam geplaatst op 28 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Dank je wel Carola, voor jouw luisterend oor, zonder oordeel en jouw heldere adviezen. Je voelt alles piekfijn aan. Zo waardevol.




Ervaring van Malika met medium Carola   Ervaring van Malika met medium Carola   Ervaring van Malika geplaatst op 19 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Beste Carola,
De omschrijving van die persoon waar ik naar vroeg klopt. Je doet het heel goed. Dank voor de inzichten.




Ervaring van Eugie met medium Carola   Ervaring van Eugie met medium Carola   Ervaring van Eugie geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve schat. je bent echt een engel en bent voor een reden in mijn leven gekomen.
Je bent zo een lieverd.


Veel liefs van Camille xx.




Ervaring van Camille met medium Carola   Ervaring van Camille met medium Carola   Ervaring van Camille geplaatst op 24 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  ik heb zeer veel gehad aan Carola. er waren al feiten uitgekomen en nu wacht ik af voor het volgende.
Ik geef iedereen de raad om jou te bellen. Je bent top. Ik bel jou zeker terug. Marcel.




Ervaring van Marcel met medium Carola   Ervaring van Marcel met medium Carola   Ervaring van Marcel geplaatst op 1 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  heb Medium Carola gesproken. Heel duidelijk . Alles wat je voorspelde is uitgekomen. Je hebt dingen gezegd en gezien die niemand anders kon weten. Je bent betrouwbaar en eerlijk. Je bent een aanrader. Dank je wel voor jouw mooie energie. Ik kom zeker bij je terug.




Ervaring van Rachel met medium Carola   Ervaring van Rachel met medium Carola   Ervaring van Rachel geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  ik vond het een zeer fijn gesprek met medium Carola. Ze gaf me advies waar ik zeker wat mee ga doen. Doe zo verder.

Groetjes Kim.




Ervaring van Kim met medium Carola   Ervaring van Kim met medium Carola   Ervaring van Kim geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola, helaas tijd was om.
Heb je niet kunnen bedanken.
Dankje wel voor je tijd en aandacht.
Hopelijk komt het uit.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met medium Carola   Ervaring van Daphne met medium Carola   Ervaring van Daphne geplaatst op 16 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Top, zuiver, vlot en eerlijk. Jammer dat te verbinding verbrak, ik hoop je zo nog keer te spreken..




Ervaring van Salma met medium Carola   Ervaring van Salma met medium Carola   Ervaring van Salma geplaatst op 29 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Alles wat Carola heeft voorspeld is uitgekomen.
Ze is echt goed.
Xx.




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Ik spreek Carola al een tijdje.
Heel veel voorspellingen van haar zijn uitgekomen of moeten nog gebeuren.
Bij Carola kan ik altijd mijn ei kwijt en met haar praten.
Carola dankjewel weer voor vanavond.
Nieuwe start nieuw begin.
Spreek je snel weer
Xxx
.




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Carola, we weten dat je goed bent. Maar wat ook gezegd mag worden, is dat je ongelooflijk goed bent. Er zijn weinig die aan jou kunnen tippen. Een zuiver medium die zo mooi en goed in contact staat met het universum. Ik ben je dankbaar voor je inzichten. Mo.




Ervaring van mo met medium Carola   Ervaring van mo met medium Carola   Ervaring van mo geplaatst op 15 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  De duim in het verband, was v,d agent gebroken en in het gips. Bijzonder hoor Carola. Dank je wel. D.




Ervaring van D. met medium Carola   Ervaring van D. met medium Carola   Ervaring van D. geplaatst op 7 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Ik heb Carola gesproken en meteen kreeg ik bevestigingen, en het gevoel dat zij echt ALLES weet. Als ik een 100% zou moeten geven, was het zeker Carola. Ze zegt dingen zoals ze zijn zonder haar eigen ervaring, dus je hebt zekerheid, ze blijft neutraal en naar waarheid en het is echt van hoger hand ingelegd zonder gevoel van oordeel. Dat is echt heel prettig en sluit veel gegis uit. Het is dan alleen nog aan jezelf, wat je met de antwoorden gaat doen die je hebt gekregen. Echt een kado, zeker in een tijd van veel onzekerheden weet je waar je aan toe bent en wat je nog kan verwachten.




Ervaring van Demet met medium Carola   Ervaring van Demet met medium Carola   Ervaring van Demet geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola de lijn werd verbroken. Ik sprak je even en wilde je bedanken voor dat je er altijd voor me bent. Ik spreek je al heel lang en ook door jou ben ik weer in mijn eigen kracht gekomen. Heb weer zelfvertrouwen en ik kies voor mezelf. Dit alles door de inzichten die je me laat zien de afgelopen jaren.
Dankjewel voor alles.
Je betekent veel voor mij.
Tot gauw. Dikke knuffel Xxx.




Ervaring van Vaste beller met medium Carola   Ervaring van Vaste beller met medium Carola   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 19 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-groningen.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-groningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-groningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-groningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden