Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-groningen.nl


  Mediums uit Groningen geven direct advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Alena
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-groningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Hi Alena, Ik heb jou een tijdje geleden gebeld over een jonge collega van mij. Je vertelde me dat ik binnenkort een andere man zou ontmoeten. Ik kon het niet geloven, maar je woorden zijn uitgekomen. Geweldig dank je wel.




Ervaring van Viv met medium Alena   Ervaring van Viv met medium Alena   Ervaring van Viv geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Toppertje.




Ervaring van Sinti met medium Alena   Ervaring van Sinti met medium Alena   Ervaring van Sinti geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Alena is de beste.




Ervaring van Mel met medium Alena   Ervaring van Mel met medium Alena   Ervaring van Mel geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Je bent een aanwinst op de lijn! De dingen die je zegt zijn uitgekomen. Je bent oprecht en eerlijk. Dankje wel




Ervaring van Anoniem met medium Alena   Ervaring van Anoniem met medium Alena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,
Ik spreek je nu al geruime tijd en veel dingen zijn uitgekomen. Super blij met jou op de lijn. Al je inzichten zijn altijd oprecht en eerlijk, dat maakt je een mooi persoon. Echt een aanrader.
Bedankt. Liefs P




Ervaring van P met medium Alena   Ervaring van P met medium Alena   Ervaring van P geplaatst op 19 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,
Ik heb je 2 dagen achter elkaar gesproken over dezelfde vraag en je hebt alweer gelijk gehad! De afspraak ging inderdaad door.
Groetjes




Ervaring van . met medium Alena   Ervaring van . met medium Alena   Ervaring van . geplaatst op 16 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Super lieve vrouw! Raakt je tot de kern en zit er boven op! Vertrouw 100 procent op je voorspelling, je zei dingen die niemand kon weten! Aanrader om te bellen!
Bedankt! Liefs L




Ervaring van Anoniem met medium Alena   Ervaring van Anoniem met medium Alena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Super lieve vrouw! Raakt je tot de kern en zit er boven op! Vertrouw 100 procent op je voorspelling, je zei dingen die niemand kon weten! Aanrader om te bellen!
Bedankt! Liefs L




Ervaring van Anoniem met medium Alena   Ervaring van Anoniem met medium Alena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Beste Alena, ik heb jou net voor het eerst gesproken en wat je allemaal benoemde klopt allemaal. Over zijn geslotenheid en de rest. Ik laat je in mei weten of ik het gedaan heb haahahah




Ervaring van Foto met medium Alena   Ervaring van Foto met medium Alena   Ervaring van Foto geplaatst op 13 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Bij deze zil ik even melden dat het een hele lieve dame is. Een luisterend oor en haar voorspellingen komen uit. Geen vraag is teveel voor haar. Zeker een aanrader.

Wendy




Ervaring van Wendy  met medium Alena   Ervaring van Wendy  met medium Alena   Ervaring van Wendy geplaatst op 13 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Allie,
Bedankt voor je fijne readings! Je bent een topper.
Zeker toen je begon te vertellen, over iets wat niemand kon weten. Heel erg bedankt!
Tot snel, Gerda x




Ervaring van Gerda met medium Alena   Ervaring van Gerda met medium Alena   Ervaring van Gerda geplaatst op 7 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena
Dank je wel dat je er altijd voor me bent en mij altijd helpt om de juiste inzichten te geven.
Alles wat je ziet en zegt klopt meer dan 5 sterren waard ben je.




Ervaring van Vriendin van M met medium Alena   Ervaring van Vriendin van M met medium Alena   Ervaring van Vriendin van M geplaatst op 18 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,

Ik heb je nu echt vaak gesproken en iedere keer voel je feilloos aan wat er speelt en wat er aan de hand is.
Je voorspellingen komen ook steeds uit. Thank you honey.
Ik bel je snel weer
Groetjes, Kitty.





Ervaring van Kitty met medium Alena   Ervaring van Kitty met medium Alena   Ervaring van Kitty geplaatst op 15 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena, alles komt keer op keer gewoon uit! Je bent echt een aanwinst op de lijn. Voor mij ben je de beste. Ik ben je echt heel erg dankbaar. Xx M




Ervaring van Monica met medium Alena   Ervaring van Monica met medium Alena   Ervaring van Monica geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena, alles komt keer op keer gewoon uit! Je bent echt een aanwinst op de lijn. Voor mij ben je de beste. Ik ben je echt heel erg dankbaar. Xx M




Ervaring van Monica met medium Alena   Ervaring van Monica met medium Alena   Ervaring van Monica geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,

Ik spreek je de laatste tijd heel vaak, net ook weer en je hebt altijd gelijk!
Heel erg bedankt voor je geduld en je bent super leuk om mee te praten ook! Dankjewel!




Ervaring van D met medium Alena   Ervaring van D met medium Alena   Ervaring van D geplaatst op 4 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Beste Alena,
Ik heb je 3 keer gesproken en 2 keer zijn je voorspellingen al uitgekomen. ik twijfel niet over je volgende voorspelling.




Ervaring van . met medium Alena   Ervaring van . met medium Alena   Ervaring van . geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Heyyy dat klopte helemaal van die afgelopen 5 jaar en net op dat moment viel mijn tel uit grrr Hopelijk kan ik je zo nog spreken en anders andere keer liefs S




Ervaring van Sandra met medium Alena   Ervaring van Sandra met medium Alena   Ervaring van Sandra geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,
Jou readings zijn zo mooi en on point! Sta er echt van versteld dat als er weer iets uitkomt ik aan jou moet denken haha! Ik ben blij dat ik jou gevonden heb. Tot nu toe is alles uitgekomen, ik ben je echt eeuwig dankbaar voor je mooie readings die je geeft. Je helpt me ook zo goed als ik weer in een slechte energie hang dmv je kaarten en wat je gevoel zegt. Je bent eerlijk en oprecht. En je energie is echt heel fijn!
Nogmaals bedankt voor alles x liefs, Mo





Ervaring van Mo met medium Alena   Ervaring van Mo met medium Alena   Ervaring van Mo geplaatst op 19 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Alena is litterally the best, mijn vaste medium vriendin! Letterlijk liefste dame en heeft voelsprieten van goud, komt niet met nonsens aan en is recht voor haar raap. De leukste dingen vertelt ze je maar ook de minder leuke dingen beste op de lijn naast alle andere mediums en zeker ook een aanwinst op de lijn. Heel veel liefs A je weet wie ik ben :).




Ervaring van A ?? met medium Alena   Ervaring van A ?? met medium Alena   Ervaring van A ?? geplaatst op 18 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad met je en ik vind je ontzettend goed. Je houd me niet langer dan nodig is aan de lijn. Daarnaast ben je zeer goed in je voorspellingen. Het is dat ik je eerlijk en direct vind, wat ik erg waardeer. Je hoort niet wat je wilt horen, maar de waarheid bij Alena.




Ervaring van Aleyna met medium Alena   Ervaring van Aleyna met medium Alena   Ervaring van Aleyna geplaatst op 15 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Zij is in 1 woord Geweldig! Wow wow wou!!
Wat n prachtige consult, alles kon ik plaatsen en klopte helemaal.
En wat ben jij zuiver, lief en begripvol en een hele fijne stem.
Zelden zoiets als dit meegemaakt, ben er ondersteboven van.
Mij hoor je zeker terug!





Ervaring van Kok met medium Alena   Ervaring van Kok met medium Alena   Ervaring van Kok geplaatst op 12 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,
Nogmaals dank voor het fijne gesprek, je geduld en je adviezen. Ik bel je snel weer over het vervolg want je hebt altijd gelijk!
Liefs!!




Ervaring van D met medium Alena   Ervaring van D met medium Alena   Ervaring van D geplaatst op 12 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,
Bedankt voor je openhartige, duidelijke legging.
Heb de top 5 gemaakt. De trigger negeren had geen betrekking op anderen maar mezelf. Mooi inzicht.
Ik kan het loslaten. Wil stabiliteit en evenwicht. Dat brengt hij niet. Bedankt voor je tijd en helderheid. Als hij zich, positief verandert, meldt laat ik je dat zeker weten. Liefs I




Ervaring van I met medium Alena   Ervaring van I met medium Alena   Ervaring van I geplaatst op 8 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,
Je hebt inmiddels 2 readings voor me gedaan en ik kan je zeggen dat je echt goed bent! Je voelt perfect aan wat er aan de hand is en je voorspellingen komen ook snel uit!

Dank je wel!

Xxxxxxx




Ervaring van Kit  met medium Alena   Ervaring van Kit  met medium Alena   Ervaring van Kit geplaatst op 5 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,

Ik spreek je al een tijdje en je hebt altijd gelijk gehad! Nogmaals hartelijk dank voor je geduld en hulp!! Ik spreek je snel over de ontwikkelingen!

Liefs, D




Ervaring van D met medium Alena   Ervaring van D met medium Alena   Ervaring van D geplaatst op 4 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,
Je zag binnen drie dagen een ontmoeting en het is echt uitgekomen. Nu de rest nog en mijn weegschaal gedrag in positieve balans houden.
Ik bel je zeker terug.




Ervaring van Ingrid met medium Alena   Ervaring van Ingrid met medium Alena   Ervaring van Ingrid geplaatst op 4 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,
Altijd fijn om jou te mogen spreken. Voor mij ben jij een topper op deze lijn. Lief, begripvol, meelevend en je oordeelt nooit. Ik weet ook zeker dat je juist zit met jouw voorspellingen, bepaalde voorspellingen zijn namelijk al uitgekomen. Dus ik heb vertrouwen in de rest. Dank je wel voor alles lieve Alena!




Ervaring van Koppige steenbok met medium Alena   Ervaring van Koppige steenbok met medium Alena   Ervaring van Koppige steenbok geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Wat ben jij goed zeg !




Ervaring van Martina met medium Alena   Ervaring van Martina met medium Alena   Ervaring van Martina geplaatst op 1 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena, Dank voor al je geduld maar ook begrip en het respect/acceptatie.
Je geeft mij het geduld dat ik zelf maar zo moeilijk kan vinden en bent hoe dan ook mijn sanity check!
Tot nu heb je er altijd bovenop gezeten en ook nu weet ik dat hetgeen dat je mij aangeeft klopt. Dankjewel!
Voor de mensen die iemand zoeken die puur, oprecht en eerlijk is? Alena is heerlijk authentiek, eerlijk en puur. Wat ze aangeeft klopt en zowel de liefde als humor zullen het lichtpuntje geven dat je op dit moment misschien net even kwijt bent maar wel zoekt!





Ervaring van Sam met medium Alena   Ervaring van Sam met medium Alena   Ervaring van Sam geplaatst op 30 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Alena, ik was weggevallen tijdens ons gesprek op 29 december. Excuses hiervoor. Wel bedankt voor al je hulp en je eerlijke lieve geduld. Steeds zie je exact wat er speelt. Ik bel je snel weer!

Veel liefs. E




Ervaring van E. met medium Alena   Ervaring van E. met medium Alena   Ervaring van E. geplaatst op 30 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Wouw Alena , super fijn om jou hier te leren kennen op de lijn. Ik gaf je een naam en stelde je een vraag en wat je me vertelde klopte als een bus en wat je me voorspelde kwam 2 dagen later uit , ongelofelijk , mij hoor je zeker nog terug Liefs AS




Ervaring van AS met medium Alena   Ervaring van AS met medium Alena   Ervaring van AS geplaatst op 25 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Wow! Wat is Alena toch een zuiver medium. Zonder wat te vertellen wist ze precies welke situatie er gaande was en kwamen haar voorspellingen keer op keer uit. Alena is een Medium die nauwkeurig weet te omschrijven wat er gebeurd en haar voorspellingen komen altijd uit




Ervaring van A met medium Alena   Ervaring van A met medium Alena   Ervaring van A geplaatst op 21 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena bedankt voor het lange gesprek was heel heel fijn, alles wat je me zei herkende ik jij bent ook eerlijk lief en echt humor je kon het goed uit je kaartjes halen!! Geen sprookjes, ben blij dat ik mijn verhaal kon delen met je was heel fijn en je hebt een luisterende oor tot in de toekomst lieverd! Dikke knuffel A.xxxx




Ervaring van Anoniem met medium Alena   Ervaring van Anoniem met medium Alena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve alena

Ik wil je graag bedanken voor de mail
Wat je erin schrijft is volledig juist ...en dat zonder ennige voorkennis

Ik hoop zo erg dat wat je voor de nabije toekomst ziet ook mogen gebeuren En uitkomen .
ik laat het je weten

Je bent TOP
Veel liefs en dank je wel






Ervaring van Anneke  met medium Alena   Ervaring van Anneke  met medium Alena   Ervaring van Anneke geplaatst op 13 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-groningen.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-groningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-groningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-groningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden